Kedves Látogató!
    Tisztelettel köszöntelek a BIBLIKUS NÁSZ oldalán! 
    Az emberek két nagy csoportját különböztethetjük meg: egyedülállók és házasok.
    Házasság nélkül is lehet beteljesült életet élni. Aki rendszeresen táplálja a szellemét Isten Igéjével, annál a testi kívánságok elhalványulnak, s így számukra kevésbé gyötrő a magány.
    A házasságot viszont a Mindenható megszentelte, elkülönítette minden mástól. A Teremtő a testi kapcsolat örömeit a házaspárok részére adta. Istennek megdöbbentően sok mondanivalója van a házasélettel kapcsolatban, amit ezen az oldalon szalonképesen szeretnék megosztani az érdeklődőkkel.
    Vannak az életnek olyan intim pillanatai amelyeket az emberek nem szívesen osztanak meg másokkal. Ilyen például Isten jelenlétének megtapasztalása, a házaságy titkai. Ezek olyan személyes és bensőséges pillanatok, amelyek kifejezésére egyébként is nagyon nehéz szavakat találni. Az ilyen diszkrét dolgok egyébként is kizárólag az érintett személyekre tartoznak.
    Hogy miért foglalkozom mégis ezzel a – gyakran tabuként kezelt – területtel? Azért, mert Isten népének nagy szüksége van megismerni az igazságot, hogy általa szabadokká váljanak. A megtévesztettek levetkőzhessék a tévtanokat, gátlásaikat és boldog házasságban élhessenek hitvesükkel.
     Felhívom a szíves figyelmedet arra, hogy ezen az oldalon 18 év felettieknek szóló információk is találhatóak! A döntésedre van bízva, hogy továbblépsz-e, vagy sem.  

BELÉPEK                                 NEM LÉPEK BE
szivkereszttel.jpg (3216 bytes)